Energie is kracht

Alles wat leeft bestaat uit energie, je ziet het niet maar het is wel voelbaar. Bij een ontmoeting krijg je een vriendelijke warme hand om je welkom te heten. Of die lieve knuffel die je af en toe krijgt van een goede vriend bijvoorbeeld. Jij geeft energie en krijgt deze energie ook terug van anderen. Bij een energetische behandeling wordt er naar je lichaam gekeken als geheel. Geest, ziel en lichaam staan in verbinding met elkaar. Heb je iets schokkends meegemaakt of heftige emoties dan zal je lichaam reageren met afgifte van stresshormonen. Om de juiste stappen te ondernemen zijn deze nuttig, echter wanneer deze te lang aanhouden ontstaan er blokkades.

energetische behandeling

Energiepunten

Ons lichaam bestaat uit zogenaamde energiepunten (chakra’s).  Energiebanen helpen de energie te verplaatsen naar onze organen en klieren. Heb je ergens een blokkade dan functioneren je klieren en organen niet voldoende en kan je last hebben van vermoeidheid. Of je hebt een gevoel wat je niet thuis kan brengen en verschillende soorten lichamelijke klachten. Tijdens een energetische behandeling gebruikt de therapeut verschillende technieken om het bloed weer goed te laten stromen. Voordat de behandeling begint stemt hij op hetzelfde niveau de energie af.

Voor wie is een behandeling?

energetische behandeling

Een energetische behandeling is in principe geschikt voor volwassenen en kinderen. De behandeling heeft invloed op het hele lichaam, emotie, gevoel en het denken. De behandeling is daarom ook geschikt als aanvulling op een reguliere behandeling. Bij stress, erge vermoeidheid en aandoeningen kan de behandeling worden gebruikt. Ook bij chronische en acute ziekten kan een behandeling helpen om verlichting te geven. Een behandeling wordt door veel mensen als prettig ervaren. In veel gevallen worden er tintelingen gevoeld en een warm gevoel. Wanneer je niets voelt betekent het niet dat er niets in je lichaam gebeurd. Later kun je ook heel goed een reactie krijgen in welke vorm dan ook.