G4S Veiligheids-trainingen volgen zoals herhaling ploegleider

G4S Veiligheids-trainingen

G4S Veiligheids-trainingen zijn in verschillende vormen te volgen. Er zijn basis trainingen en er zijn herhalingscursussen te volgen. Zo heeft onlangs een ploegleider van mijn bedrijf een herhalingscursus voor ploegleider BHV gevolgd bij deze organisatie. Hij was al in het bezit van een geldig diploma ploegleider en deze zou binnenkort verlopen. Het certificaat is namelijk maar twee jaar geldig en moet binnen deze tijd dan ook weer worden vernieuwd met een herhalingscursus. Dit om de kennis en vaardigheden op peil te houden. Deze organisatie heeft meerdere vestigingen in Nederland waar deze training kan worden gevolgd.

G4S Veiligheids-trainingen

G4S Veiligheids-trainingen van goede kwaliteit

Tijdens de herhalingscursus ploegleider leert de ploegleider zijn vaardigheden en kennis op een vereist niveau uit te voeren. Ook kan na deze cursus de ploegleider leiding geven aan een BHV ploeg bij verschillende activiteiten. Hierbij kan gedacht worden aan:

  • Communicatie
  • Brandbestrijding
  • Ontruiming
  • Alarmering
  • Verkenning
  • Gewondenverzorging en transportverzorging
  • Schadebeperking
  • Redding

De training neemt twee dagen in beslag en wordt gegeven aan maximaal tien cursisten per training. Tijdens de training wordt er ook een competentietoetsing gedaan. Hierbij wordt gekeken of de cursist competent genoeg is. Wanneer de cursist competent genoeg is wordt er een bewijs van deelname uitgereikt. Mijn ploegleider heeft dit bewijs ook ontvangen en kan er weer twee jaar tegenaan. Bij de prijs van de training zitten een aantal dingen inbegrepen. Hierbij kan jij denken aan lesmateriaal, koffie en thee, een goed verzorgde lunch, blikje frisdrank, een digitaal certificaat.

G4S Veiligheids-trainingen

Verschillende trainingen

Naast de opleiding ploegleider BHV kan jij ook terecht voor een basis BHV training of daar een herhalingscursus van. Ook voor EHBO trainingen kan jij hier goed terecht. Alle opleidingen worden gegeven in praktijk ingerichte ruimtes om het realistisch over te laten komen. Wil jij ook meer weten over de verschillende mogelijkheden van G4S Veiligheids-trainingen? Kijk dan eens op de website van deze organisatie.