Mentaal scherp dankzij Mindfulness

Mindfulness

De laatste tijd heb ik mijzelf verdiept in Mindfulness. Dit heeft niet alleen te maken met meditatie maar met vele andere dingen van het leven. Het stil staan bij de dagelijkse bezigheden en jouw gevoelens. Hiernaast gaat dit ook om het waarderen van het leven en alles wat jij doet. Dankzij deze inzicht ben ik ook mijn hele leven gaan aanpassen. Dus niet alleen meer sporten maar ook letten op mijn voeding. Een handige website die ik ter ondersteuning hiervoor heb ik gevonden is Just Be Mindful. Hier staan niet alleen handige tips voor meditatie maar ook veel handige voedingstips. Het is echt een handige site om uw levenstijl om te gooien.

Mindfulness helpt mij!

Dankzij mindfulness sta ik met een stuk meer vertrouwen in het leven. Het handboek geeft veel handige tips en technieken om tot rust te komen. Elke dag doe ik nu wel een half uur aan mediteren. Na deze sessie ben ik helemaal tot rust gekomen en kan ik weer alles doen wat ik wil. Ik ben hierdoor echt een beter persoon geworden. Voorheen schoot ik snel in de stress maar dat doe ik gelukkig nu ook niet meer.

Gezond eten

Dankzij de verschillende boeken die op de site staan, heb ik ook met etenstijl helemaal aangepast. Hier staan allerlei lekkere gerechten op de website die ik kan proberen. Gister bijvoorbeeld heb ik een overheerlijke kip wrap gemaakt voor mijn vriend en ik. Heerlijk en ook nog eens gezond. Momenteel ben ik bezig met het maken van een appeltaart voor de verjaardag. Hij ruikt nu al lekker. Dus wil jij ook jouw levensstijl helemaal omgooien dan kan ik je zeker aanraden om eens naar deze website te gaan. Jij wilt immers toch ook weer lekker in jouw vel zitten. Twijfel dus niet langer en bezoek vandaag nog deze site.