Onzichtbaar hoortoestel ondersteund jouw gehoor

Phonak

Onzichtbaar hoortoestel gezocht? Dan raad ik je echt aan om eens op de website van Phonak te kijken. Op deze website vind je namelijk een tal van mogelijkheden om het gehoor te ondersteunen. Het is enorm belangrijk om dit goed onder controle te houden. Met name wanneer jij achter het stuur zit of wellicht een belangrijke taak te vervullen hebt op kantoor. Jij zit er toch ook niet op te wachten om steeds te moeten vragen om de vraag omdat je het niet hebt gehoord. Ik snap heel erg goed dat dit storend voor je is. Hier kan ik je namelijk alleen maar gelijk in geven. Zelf heb ik het ook niet meer herhaaldelijk gevraagd omdat ik het niet meer verstond. Als je het vaker vraagt, dan ga je aan jezelf vragen stellen. Verstond ik het echt niet? Had ik er echt moeite mee om het gesprek te volgen. Enzovoort.

Onzichtbaar hoortoestelEen onzichtbaar hoortoestel gezocht

Al vrij snel kwam ik tot de conclusie dat het aanschaffen van een Onzichtbaar hoortoestel van belang was. Mijn gehoor was dusdanig beschadigd wat gevolgen had voor mijn zakelijke gesprekken. Ik vermeed gesprekken omdat ik het toch niet kon volgen en dat is vervelend.

Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken naar tips wat ik kan gebruiken. In een mum van tijd kwam ik terecht op de website van Phonak. Via deze website is het namelijk eenvoudig te realiseren. Ik werd bij hen ook onwijs goed geholpen. Nadat ik mijn verhaal had uitgelegd gingen zij vervolgens met mij aan de slag. Mijn gehoor werd gemeten en op basis daarvan werd er een toestel aangemeten. Vanaf het moment dat ik een hoortoestel had, pas toen merkte ik het verschil met wat ik wel en niet had gehoord. Heerlijk om weer eens te kunnen horen en gesprekken te mogen volgen!

Telefoon gesprek