Ooglidcorrectie is wat ik nodig heb

Kliniek Veldhoven

OoglidcorrectieEen Ooglidcorrectie werd mij zeer aangeraden. Dit omdat mijn ooglid zelf zo enorm hangt. Hierdoor kreeg ik opgegeven moment last van slecht zicht en daar baalde ik enorm van. De dagelijkse gang van zaken kon ik niet meer uitvoeren. Denk hierbij aan het autorijden of op de fiets naar het werk toe gaan. Erg vervelend en het maakte mij ook direct onzeker. Wat zullen mensen over mij zeggen of wat zullen zij denken. De meeste stomste  vragen stelde ik mijzelf en dat wilde ik niet meer. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om een afspraak te maken bij de huisarts. Hij kan wat dat betreft een beter beeld schetsen van mijn ogen dank ikzelf.

Ooglidcorrectie was de enige mogelijkheid

Natuurlijk ben ik niet iemand die graag een ingreep laat doen. Dit heeft te maken met het feit dat ik onwijs bang ben voor naalden. Als ik het niet hoef, dan pas ik er ook graag voor. Echter wilde ik op dit moment niets liever dan goed zicht hebben. Geen vermoeide uitstraling meer, maar gewoon genieten en weer achter het stuur kunnen kruipen.Ingreep oor

Behandeling gehad en opgelucht

De dag dat ik werd geholpen was ik op van de zenuwen. Ik had onwijs slecht geslapen vanwege alle vragen die ik had. Gelukkig werd ik daar onwijs goed geholpen en konden zij mij gerust stellen. Wat dat betreft heb ik van de ingreep weinig gemerkt. Na een aantal uren begon het wel een beetje te trekken. Maar de pijn was goed te doen. Ik merk nu, een aantal weken later, dat ik veel levendiger ben dan voorheen. Ook krijg ik complimenten van vrienden en collega’s dat ik er goed uit zie. Deze ingreep heeft mij in ieder geval onwijs goed gedaan. Ik ben blij dat ik deze beslissing heb gemaakt. Een nieuw gezicht, een nieuw ik!