Op de valreep nog op zoek naar een cadeau voor een docent?

Docenten verdienen het meer dan wie ook om verwend te worden. Ze brengen hun dagen door met het zorgen voor anderen. Deze zijn de bouwers van de samenleving. Deze hebben heel veel 

invloed op u kinderen. De meest onzelfzuchtige van alle relaties is die tussen een leraar en een leerling, waarin de leraar alles geeft en niets terug verwacht. Leraren hebben een heel moeilijk jaar achter de rug – om het mooi uit te drukken – dus als het tijd is om je waardering voor hen uit te spreken, is het nu de tijd om boven en boven te gaan met je lerarencadeaus.

Dag van de leraar cadeau!

Op 5 oktober wordt Wereldlerarendag gevierd ter ere van de enorme hoeveelheid tijd en moeite die leraren, assistenten en ondersteunend personeel leveren aan het onderwijs van toekomstige generaties over de hele wereld.

Het is natuurlijk de beste gelegenheid om uw bewondering en dank voor uw mentoren te uiten. Heb je er ooit aan gedacht om je favoriete leraren te verrassen met een uniek cadeau op hun speciale dag? Het is echter jouw verantwoordelijkheid om je mentoren te eren voor alles wat ze voor je hebben gedaan. Er is een overvloed aan methoden om dit te bereiken, maar het doel is gewoon dat ze zich gewaardeerd voelen.

Wat zou mijn instructeur als cadeau willen hebben?

Docenten willen doordachte, praktische cadeaus die in een van de twee categorieën passen: geschenken die in de (virtuele) klas kunnen worden gebruikt om de leerervaringen van leerlingen te verbeteren of geschenken die het toch al uitdagende werk van een leraar een beetje makkelijker maken.

Je zult nooit worden beoordeeld omdat je je instructeur een cadeaubon hebt gegeven; het is wat iedereen echt wil. Het is echter altijd leuk om de cadeaubon te matchen met iets extra’s, zoals een sleutelhanger, sokken of een gepersonaliseerde t-shirt. Al deze leuke ideen zijn te vinden op Mitella.

Bekijk onze webshop voor meer inspiratie.