Op zoek naar een uitvaartverzorging?

uitvaartverzorging

Op zoek naar een uitvaartverzorging? Stop dan met zoeken! Aster uitvaartzorg is dé specialist op het gebied van uitvaarten.

uitvaartverzorgingOver Aster uitvaartzorg

De uitvaartverzorging is een betrokken en kleinschalige uitvaartonderneming die opgericht is door Tessa Hendriks. Door de groei van de uitvaart, heeft Tessa een hecht team opgebouwd die haar steunen tijdens de uitvaarten. Zo is Tessa in 2013 in de uitvaartbranche gaan werken, nadat ze was afgestudeerd met de opleiding uitvaartrituelen. Al gauw was Tessa haar eerste uitvaart gaan begeleiden en heeft ze veel ervaring op gedaan.

 

Nadat ze de uitvaart had begeleid, kwam ze er achter wat voor waarde een uitvaart kan hebben voor de mensen.  Vervolgens is Tessa na het kennis opdoen, zelf begonnen met haar eigen uitvaartverzorging, dat nu Aster uitvaartverzorging heet. In 2014 werd ze ook al een vertrouwd begrip in verschillende regio’s.

 

Inmiddels heeft ze nu ook een eigen team die mee helpt tijdens de uitvaarten. Het team doet het met waarde en plezier om mensen in verdrietige periodes te helpen. Zo zorgen ze ervoor dat de uitvaarten op een unieke wijze worden gehouden en dat de mensen een echt afscheid kunnen nemen.

Begraven of gecremeerd worden?

Bij de uitvaartzorg heeft u ook twee mogelijkheden, u kunt ervoor kiezen dat u later in de toekomst gecremeerd wordt of dat u liever begraven wilt worden.  Zo heeft de uitvaartzorg veel contacten in verschillende regio’s, waardoor ze terecht kunnen bij elke crematie centrum of begraafplaats. Ook is het mogelijk om op unieke locaties begraven te worden.