Ptss klachten

PTSS symptonen

De ptss klachten kunnen zeer verschillend zijn. Posttraumatische Stress-stoornis kan door verschillende oorzaken ontstaan. De grootste oorzaak is dat er een ernstig iets in een persoon zijn leven is ontstaan en dit niet goed heeft verwerkt. Door levensbedreigende ervaringen, mishandeling of zelfs een ernstig lichamelijk letsel kunnen deze klachten al ontstaan.

Veel mensen zijn in deze situaties beland en hebben er tot op heden nog steeds last van. Dit kan zich uiten in extreme angst, nachtmerries, maar ook in agressie en negatieve gedachten. Wanneer jij na een bepaalde gebeurtenis, ook deze symptomen ervaar, is het verstandig om hier niet mee te blijven lopen.

Behandeling PTSS

Neem bij ptss klachten contact op

PSYTREC, het Psychotrauma Expertise Centrum B.V. is gespecialiseerd in de behandelingen van dit soort symptomen. Zij hebben diverse, zeer intensieve behandelingen, waarmee zij kunnen helpen. Er zijn diverse programma’s waar je voor aangemeld kan worden. Elk trauma is anders en hiervoor zijn dan ook verschillende behandelingen nodig.

Uit eigen ervaring kan ik vertellen dat dit de beste stap ooit in mij leven is geweest. Nadat ik een zwaar ongeval heb gehad en hier een ernstig letsel aan heb overgehouden, zag ik het leven niet meer zitten. Wat ik voorheen allemaal kon doen, daar was ik nu beperkt in en was thuis zitten mijn enige optie. Als bezig bijtje een kastplantje te worden heeft heel veel impact op mijn leven gehad. Gelukkig heb ik, door de juiste behandelingen, hier nu mee kunnen leven.