Je seksleven wordt nog beter met glijmiddel

glijmiddel

Zo’n onderwerp waar je nooit iemand over hoort praten: glijmiddel. Toch is glijmiddel, op condooms na, het meest verkochte (seks) artikel in menige online drogisterij. En dat is logisch. Want met glijmiddel kun je veel meer dan je zou verwachten. Er zijn zelfs verschillende smaken glijmiddel te verkrijgen. Wist jij dat? Waarschijnlijk wel, want de televisiereclames staan er bol van. Maar de stap om de drogist in het dorp binnen te lopen en er naar te vragen is voor veel mensen toch te groot. Gelukkig kun je via bovenstaande link alle glijmiddelen die je maar wilt aanschaffen. Discreet en bij je thuis bezorgd.

Glijmiddel voor mannen en voor vrouwen

Glijmiddelen zijn behalve voor gewone seks in veel gevallen ook zeer geschikt voor orale seks. Daarom zijn er tegenwoordig ook glijmiddelen met een smaakje op de markt. Deze glijmiddelen zijn prettig in het gebruik en geven de orale seks net even meer dan je van te voren had gedacht. Ze zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Je kunt er, letterlijk, alle kanten mee op. Je kunt de glijmiddelen natuurlijk ook voor een ander bestellen. Voor je beste vriendin die op huwelijksreis gaat bijvoorbeeld. Daar is ze vast erg blij mee.

glijmiddel

Test glijmiddel voor de seks

Het zou erg vervelend zijn als je volledig “in the moment” bent en er dan achter komt dat je allergisch reageert op een glijmiddel. Dat geeft toch een beetje een domper op de feestvreugde. Je kunt daarom ook glijmiddelen het best van te voren even testen. Bijvoorbeeld door een kleine hoeveelheid aan de binnenkant van je arm de doen. De huid is daar erg zacht en een allergische reactie zal daar snel optreden. Als deze komt natuurlijk. Krijg je geen reactie? Dan kun je gaan genieten van het glijmiddel op de manier waarvoor het bedoeld is.

Voor ieder wat wils, ook op het gebied van glijmiddel

Over de glijmiddelen met een smaakje heb ik al geschreven, maar er zijn nog veel meer varianten beschikbaar. Ook in de online winkels. Wat denk je van glijmiddel dat ervoor zorgt dat je langer door kunt gaan? Je kunt dan genieten van een extra lange vrijpartij. Maar ook glijmiddelen met een tintelende sensatie zijn aan te raden, je weet niet wat je voelt en het geeft een hele andere dimensie aan je vrijpartij. Ook glijmiddelen met juist een verwarmend effect kunnen je net dat meer plezier tussen de lakens geven.