Snel van je klachten af met Fysiotherapie Ellekoot

Fysiotherapie Ellekoot

Fysiotherapie Ellekoot heeft mijn vrouw van haar rugpijn afgeholpen. Gelukkig wonen we dichtbij de praktijk in Veenendaal. Omdat we allebei zoveel baat hebben gehad van de behandelingen wil ik dit graag met jullie gaan delen. Mijn vrouw is namelijk in verwachting van onze eerste kind. Alleen kreeg ze last van haar rug toen ze 28 weken zwanger was. Je kon zien dat ze moeite had met overeind komen en de trap was ook geen pretje. Aan haar gezicht kon ik aflezen dat hier verandering in moest komen. Al snel hadden we onze intake gepland staan bij fysiotherapie De Ellekoot in Veenendaal.

Fysiotherapie in Veenendaal

Het personeel van fysiotherapie Ellekoot verstaan hun vak

De vrouw die ons geholpen heeft was erg behulpzaam en begripvol. Vanaf de eerste minuut hadden we beiden het vertrouwen dat we in goede handen waren. Met haar rugpijn kon ze niet gelijk alle oefeningen doen, maar daar bood onze fysiotherapeut snel andere oefeningen voor aan. Als oefening één niet gaat dan gaan we over naar oefening twee. Dit laat maar zien dat ze zowel flexibel zijn en graag meedenken over de mogelijkheden van de ander. Dit was ook af te lezen aan het gezicht van mijn vrouw. De pijn en irritatie hadden plaats gemaakt voor ontspanning en rust. Die positieve energie nam ze vervolgens weer mee naar huis.

Vakmensen

Deze praktijk biedt je vele mogelijkheden aan. Dit is natuurlijk ook te verwachten, want het menselijk lichaam is een complex iets. Daardoor is er voor elk probleem een andere oplossing. Zo las ik op de website van De Ellekoot dat klachten van de rug kunnen doortrekken in de armen. De oplossing die ze hiervoor bieden heet manuele therapie. Daarom adviseer ik je om hun website eens te bekijken om te zien welke behandelingen er allemaal mogelijk zijn. Ze hebben ons namelijk enorm geholpen.