Vroegh en Yoe: de tandartsenpraktijk van Tilburg

Vroegh en Yoe

Toen ik op zoek was naar een tandarts in Tilburg, kwam ik via via terecht bij tandartsenpraktijk Vroegh en Yoe. Ik ben hier erg tevreden over. 

Door mond-tot-mondreclame bij Vroegh en Yoe uitgekomen

Vroegh en YoeIk was net verhuisd naar Tilburg en moest dus op zoek naar een nieuwe tandarts. Met tegenzin want ik ben, net zoals veel mensen, geen held met de tandarts. De beste manier om een goede tandarts in Tilburg te vinden, is door mond-tot-mond reclame is mijn ervaring. Ik heb mijn nieuwe collega’s gevraagd en zij kwamen vrijwel direct met Tandartsenpraktijk Vroegh en Yoe als aanbeveling. Ook collega’s die niet in Tilburg wonen maar daarbuiten.

No-nonsense beleid

Bij Vroegh en Yoe voeren ze een no nonsense beleid. Patiënten moeten zich op hun gemak voelen en vertrouwen hebben in de behandeling. Een duidelijk behandelplan met inzicht in de te verwachten kosten en natuurlijk een goede behandeling met dito nazorg. Je weet dus altijd wat je kunt verwachten. Tijdens de behandeling wordt duidelijk aangegeven wat er gaat gebeuren. De tandartsen hebben een rustige werkwijze en een vriendelijke benadering waardoor ook kinderen hier prima terecht kunnen.

Eigen mondhygiënisten in de praktijk

Ze hebben ook eigen mondhygiënisten. Dit vond ook erg prettig want ik bezocht altijd al een mondhygiënist in mijn vorige woonplaats voor uitgebreide reiniging en het verwijderen van tandplak. Ik weet namelijk uit ervaring dat door een regelmatig bezoek aan de mondhygiënist grote problemen voorkomen kunnen worden sinds ik vergevorderde parodontitis had.

Goede bereikbaarheid

Vroegh en YoeTandartsenpraktijk Vroegh en Yoe heeft twee locaties in de wijk Reeshof. Zo kun je terecht in gezondheidscentrum Koolhoven en in gezondheidscentrum Forum, vlakbij het station. Beide locaties zijn goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto.  De praktijk is vriendelijk en modern ingericht met de nieuwste apparatuur waardoor het duidelijk is dat gewerkt wordt volgens de nieuwste inzichten.